Kolejne spotkanie w ramach projektu” W drodze do samodzielności”.

Stowarzyszenie „Camino” zaprasza na kolejne spotkanie w ramach projektu” W drodze do samodzielności”. Tym razem spotkamy się na warsztatach „Przystanek Szekspir” prowadzonych w formie on-line oraz stacjonarnej przez Fundację Wsparcia Rozwoju JA TEŻ z Gdańska.

Termin Spotkania: sobota 7.11.2020r. w godzinach 14.00-19.00

Miejsce Al. Racławickie 8 – biuro Rupes, obok Centrum Spotkania Kultur . Osoby chętne do wzięcia udziału w warsztatach on-line prosimy o przesłanie swojego adresu e-mail na naszą pocztę stowarzyszenia Camino: info@stowarzyszeniecamino.org do piątku do godziny 17.00 oraz zainstalowanie na komputerze lub telefonie aplikacji ClickMeeting

Informacje i zapisy: tel. 783-470-917

Zagadnienia podjęte w ramach warsztatów będą dotyczyć aktywności na rynku pracy osób z niepełnosprawnością ich szans i możliwości. Poprowadzimy rozważania o możliwościach pracy osób niepełnosprawnych, prawie, dążeniach oraz poszukiwaniach dróg w oparciu o doświadczenia Fundacji Wspierania Rozwoju JA TEŻ.